Tuesday, February 23, 2016

របៀប​ដាំទឹក​ដែល​ធ្វើឱ្យ​អ្នក​ចៀស​ពី​ជំងឺមហារីក
របៀប​ដាំទឹក​ដែល​ធ្វើឱ្យ​អ្នក​ចៀស​ពី​ជំងឺមហារីក
 How to boil water, which makes you avoid cancer
 
The water looks very easy, but it did have a small point that you should be careful because if you are not careful, it's easy create yourself after drinking. Is there any point?


Open the lid when boiling water (80 to 90 degrees Celsius)
In many current viruses and bacteria when the summer it will release toxins come out like this, when it Split cover you can turn out to be poisonous emissions go out and drink, healthy.

After boiling for 3 minutes to extinguish
In the water, there are many chemicals used to filter for viruses and then they put to use, so after you boiled and then not be able to eliminate these chemicals only growers continue 3 minutes after the split so it can be controlled substances these chemicals, it will not affect your health when you get done.

Water can not be planted several times
This means that the water plant and not have to take it to grow again, if you are planting again and drinking it could undermine minor child's growth for adolescents and adults after drinking will make the cells of different parts of the body more quickly old.
ការដាំ ​ទឹក​មើលទៅ​មាន​លក្ខណៈ​ងាយ ប៉ុន្តែ​វា​បែរជា​មាន​ចំនុច​តូច​មួយ​ចំនួន​ដែល​អ្នក​គួរតែ​ប្រុងប្រយ័ត្ន ព្រោះ​បើ​អ្នក​មិន​ប្រយ័ត្ន នោះ​វា​នឹង​ងាយ​បង្កើត​ជំងឺ​ក្នុង​ខ្លួន​អ្នក​ក្រោយ​ពេល​ដែល​ផឹក​រួច​។ តើ​មាន​ចំនុច​ណា​ខ្លះ​ទៅ​?

បើក​គម្រប​នៅពេលដែល​ទឹក​ជិត​ពុះ​(៨០​ទៅ​៩០​អង្សា​សេ​)
នៅក្នុង​ទឹក​បច្ចុប្បន្ន​មាន​មេរោគ​ជាច្រើន​នៅក្នុង​នោះ ហើយ​មាន​បាក់តេរី​មួយចំនួន​នៅពេល​ដែល​ត្រូវ​ក្តៅ វា​នឹង​បញ្ចេញ​ជាតិពុល​ចេញមក ដូចនេះ​នៅពេល​ដែល​វា​ជិត​ពុះ អ្នក​អាច​បើក​គម្រប​ចេញ ដើម្បី​ឱ្យ​ជាតិពុល​ទាំងនោះ​ភាយ​ចេញ​ទៅ​ក្រៅ​អស់ ទើប​អ្នក​ផឹក​ទៅ​មាន​សុខភាព​ល្អ​។​

ក្រោយពេល​ដែល​ពុះ​ទុក​៣​នាទី ទើប​ពន្លត់ភ្លើង​
នៅក្នុង​ទឹក​នោះ​មាន​សា​ធាតុគីមី​ជាច្រើន​ដែល​គេ​ប្រើ​យក​មក​ សម្រាប់​មេរោគ និង​ច្រោះ​ឱ្យ​ស​ទើប​គេ​ដាក់ឱ្យ​ប្រើប្រាស់ ដូចនេះ​ក្រោយពេល​ដែល​អ្នក​ដាំ​ពុះ​រួច​ក៏​មិន​អាច​បំបាត់​គីមី​ទាំងនោះ​ដែរ មាន​តែ​អ្នក​ដាំ​បន្ត​៣​នាទី​ក្រោយ​ពេល​ពុះ​ទេ ទើប​វា​អាច​កំចាត់​សារធាតុ​គីមី​ទាំងនោះ​បាន នោះ​វា​នឹង​មិន​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​អ្នក​ឡើយ​ក្រោយពេល​ដែល​អ្នក​ទទួល​តា​ន​ រួច​។​

ទឹក​មិន​អាច​ដាំ​ច្រើនដង​ទេ​
មានន័យ​ថា​ទឹក​ដែល​ដាំ​រួច មិន​ត្រូវ​យក​វា​ទៅ​ដាំ​ម្តងទៀត​នោះទេ បើ​អ្នក​ដាំ​ម្តងទៀត ហើយ​យកមក​ផឹក វា​នឹង​អាច​ធ្វើឱ្យ​ប៉ះពាល់​ដល់​ការលូតលាស់​របស់​ក្មេង​ដែល​មិនទាន់​ពេញវ័យ ចំពោះ​វ័យ​ជំទង់ និង​មនុស្ស​ចាស់ ក្រោយពេល​ដែល​ផឹក​រួច​នឹង​ធ្វើឱ្យ​កោសិកា​នៃ​ផ្នែក​ផ្សេងៗ​ក្នុង​រាងកាយ​ កាន់តែ​ឆាប់​ចាស់​៕ - See more at: http://www.health.com.kh/newdetail.php?newid=15856#sthash.Sr0IGZv6.dpuf
ការដាំ ​ទឹក​មើលទៅ​មាន​លក្ខណៈ​ងាយ ប៉ុន្តែ​វា​បែរជា​មាន​ចំនុច​តូច​មួយ​ចំនួន​ដែល​អ្នក​គួរតែ​ប្រុងប្រយ័ត្ន ព្រោះ​បើ​អ្នក​មិន​ប្រយ័ត្ន នោះ​វា​នឹង​ងាយ​បង្កើត​ជំងឺ​ក្នុង​ខ្លួន​អ្នក​ក្រោយ​ពេល​ដែល​ផឹក​រួច​។ តើ​មាន​ចំនុច​ណា​ខ្លះ​ទៅ​?

បើក​គម្រប​នៅពេលដែល​ទឹក​ជិត​ពុះ​(៨០​ទៅ​៩០​អង្សា​សេ​)
នៅក្នុង​ទឹក​បច្ចុប្បន្ន​មាន​មេរោគ​ជាច្រើន​នៅក្នុង​នោះ ហើយ​មាន​បាក់តេរី​មួយចំនួន​នៅពេល​ដែល​ត្រូវ​ក្តៅ វា​នឹង​បញ្ចេញ​ជាតិពុល​ចេញមក ដូចនេះ​នៅពេល​ដែល​វា​ជិត​ពុះ អ្នក​អាច​បើក​គម្រប​ចេញ ដើម្បី​ឱ្យ​ជាតិពុល​ទាំងនោះ​ភាយ​ចេញ​ទៅ​ក្រៅ​អស់ ទើប​អ្នក​ផឹក​ទៅ​មាន​សុខភាព​ល្អ​។​

ក្រោយពេល​ដែល​ពុះ​ទុក​៣​នាទី ទើប​ពន្លត់ភ្លើង​
នៅក្នុង​ទឹក​នោះ​មាន​សា​ធាតុគីមី​ជាច្រើន​ដែល​គេ​ប្រើ​យក​មក​ សម្រាប់​មេរោគ និង​ច្រោះ​ឱ្យ​ស​ទើប​គេ​ដាក់ឱ្យ​ប្រើប្រាស់ ដូចនេះ​ក្រោយពេល​ដែល​អ្នក​ដាំ​ពុះ​រួច​ក៏​មិន​អាច​បំបាត់​គីមី​ទាំងនោះ​ដែរ មាន​តែ​អ្នក​ដាំ​បន្ត​៣​នាទី​ក្រោយ​ពេល​ពុះ​ទេ ទើប​វា​អាច​កំចាត់​សារធាតុ​គីមី​ទាំងនោះ​បាន នោះ​វា​នឹង​មិន​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​អ្នក​ឡើយ​ក្រោយពេល​ដែល​អ្នក​ទទួល​តា​ន​ រួច​។​

ទឹក​មិន​អាច​ដាំ​ច្រើនដង​ទេ​
មានន័យ​ថា​ទឹក​ដែល​ដាំ​រួច មិន​ត្រូវ​យក​វា​ទៅ​ដាំ​ម្តងទៀត​នោះទេ បើ​អ្នក​ដាំ​ម្តងទៀត ហើយ​យកមក​ផឹក វា​នឹង​អាច​ធ្វើឱ្យ​ប៉ះពាល់​ដល់​ការលូតលាស់​របស់​ក្មេង​ដែល​មិនទាន់​ពេញវ័យ ចំពោះ​វ័យ​ជំទង់ និង​មនុស្ស​ចាស់ ក្រោយពេល​ដែល​ផឹក​រួច​នឹង​ធ្វើឱ្យ​កោសិកា​នៃ​ផ្នែក​ផ្សេងៗ​ក្នុង​រាងកាយ​ កាន់តែ​ឆាប់​ចាស់​៕ - See more at: http://www.health.com.kh/newdetail.php?newid=15856#sthash.Sr0IGZv6.dpuf

No comments:

Post a Comment